Na een fijne kerstvakantie kun je natuurlijk ook in januari gewoon starten met dwarsfluitles! Meld je aan voor een proefles bij contact en ervaar je eerste kennismaking met het fluit spelen en muziekbeleving!

Fluitwijs-nieuws-jan

Noteer vrijdag 22 januari vast in de agenda! Die avond vindt de Nacht van de Noordkade plaats. Een spetterend kunstfestival waaraan alle culturele bewoners van de Noordkade in Veghel aan bijdragen. Naast Phoenix Cultuur zijn dat: Podium De Noordkade, De Kluis, De Compagnie en De Afzakkerij. Het festival bestaat uit verschillende optredens, workshops, presentaties en exposities op het gebied van muziek, dans, beeldende kunst en theater/musical. Meer informatie over het programma volgt snel!

Ook op deze avond treden veel leerlingen van FluitWijs op! Van 19:00 uur tot 19:30 uur is dat een viool-fluitensemble o.l.v. viooldocente Andrea Pieper en dit optreden vindt plaats in de hal.

Van 21:00 uur tot 21:30 uur treden verschillende ensembles van Fluitwijs op in de Theaterzaal op de tweede verdieping. Het totale programma volgt binnenkort!

Het totale programma van deze avond verschijnt binnenkort!